VITARA – ČAS ZA IGRO – 2018

skrbisNekategorizirano, Novice

Avto Skrbiš d.o.o. - vitara-2018

Projekti, časovni roki, cilji – življenje odraslih je prežeto z govornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša
sila, ki jo v sebi nosi vsak od nas: notranji otrok, ki je pripravljen, da skoči na plano in uživa v igri! Uživajte v vsakem trenutku – v zmogljivosti na cesti in izven nje, v navdušujoči obliki in najnovejših varnostnih tehnologijah. Odkrijte Suzuki Vitaro.

ZMOGLJIVOST NA VSAKI PODLAGI

Zvesta spremljevalka za vsak izziv: spoprijateljite se z vsestransko Vitaro, ki je kos najbolj zahtevnim podlagam in vremenskim razmeram. Poganjata jo zmogljiva in učinkovita BOOSTERJET motorja. Opremljena je z edinstvenim štirikolesnim pogonom ALLGRIP. Ženejo jo izvirni Suzukijevi SUV-geni: neskončna zabava za volanom, podprta z optimalnim oprijemom na vsaki podlagi.

MOČNEJŠA. DRZNEJŠA. ZASNOVANA ZA VSAKO AVANTURO

Pripravite se na zunanjost, ki izžareva moč in energijo. Prepoznaven in drzen zunanji videz Vitare lovi poželjive poglede na vsakem kilometru. Naj vas Vitarina izvirna oblika žene, da ste vedno na preži za dogodivščinami na cesti in izven nje. Oplemenitite svojo vožnjo z živahnim zunanjim vtisom in povzdignite svoje čute z notranjo prefinjenostjo odraslega SUV-a.

VEČ OPREME. VEČ VARNOSTI. VEČ ………….. WOW!

Vitara ni samo privlačna. Je tudi zelo pametna.
Opremljena z najnovejšimi tehnologijami nudi vozniku in potnikom hkrati asistenco, varnost in zabavo.

SERVIS IN GARANCIJA

Pri zagotavljanju varnosti v prometu in zanesljivosti je pomembno redno vzdrževanje vozila. Za to so vam v Sloveniji na razpolago številni pooblaščeni Suzuki servisi, ki imajo specialna orodja in naprave ter šolano osebje, na katere se lahko obrnete.

Servisni intervali so na 20.000 prevoženih kilometrov ali 1 leto (kar pride prej).

Splošna garancija je 3 leta oz. 100.000 prevoženih kilometrov.

Garancija proti prerjavenju traja 12 let.
Garancija za vso originalno opremo Suzuki pa je 12 mesecev.

 

 

(https://www.suzuki.si/sl/Predstavitev_vitara/)